Magic pre orders

Op deze pagina komen de pre orders voor nieuwe sets van Magic: the gathering te staan. Als vuistregel gaat de pre orders twee maanden voor de release datum open en sluiten zij 1 weekvoor de officiele releasedatum. 

 

De sets zijn af te halen op de releasedatum, waarbij wij ook een draft toernooi en learn to play organiseren.  Bezorging binnen Apeldoorn vindt binnen het releaseweekend plaats. Bezorging buiten Apeldoorn  vindt, al dan niet op afspraak, tijd na het weekend of tijdens de eerstvolgende relevante activiteiten. Bezorging per post is mogelijk zolang de voorraad strekt. 

 

Bestellen tijdens de pre orders is altijd goedkoper dan later bestellen.

 

Bij ophalen in het activiteitencentrum worden er geen bestelkosten gerekend en hoeft alleen de eigen naam ingevuld te worden (bij de rest mag je een 1 zetten)

 

uiterste besteldatum: zondag 23 september

 

 

 

 

 

pre order Guilds of Ravnica

Release:  5 Oktober2018. We keren wederom terug naar Ravnica, waar de strijd tussen de Guilds verder gaat.  Een boosterbox Guilds of Ravnica bevat 36 boosters, Een Bundle Guilds of Ravnica bevat 10 boosters, land, 1 life counter, een opbergbox en bijbehorend boekje. Een booster bevat 15 kaarten. Maak aub een keuze uit het menu.

€ 121,00

€ 80,00

  • 2 kg
  • meer dan 5 te bestellen
  • Levertijd: 3-4 weken: Op bestelling1