Magic pre orders

Op deze pagina komen de pre orders voor nieuwe sets van Magic: the gathering te staan. Als vuistregel gaat de pre orders twee maanden voor de release datum open en sluiten zij 2 weken voor de officiele releasedatum. 

 

De sets zijn af te halen op de releasedatum, waarbij wij ook een draft toernooi en learn to play organiseren.  Bezorging binnen Apeldoorn vindt binnen het releaseweekend plaats. Bezorging buiten Apeldoorn  vindt, al dan niet op afspraak, tijd na het weekend of tijdens de eerstvolgende relevante activiteiten. Bezorging per post is mogelijk zolang de voorraad strekt. 

 

Bestellen tijdens de pre orders is altijd goedkoper dan later bestellen. Het is alleen mogelijk om sealed products te bestellen. Wil je toch losse boosters bestellen stuur dan even een mailtje, indien er voldoende losse boosters worden besteld om een extra boosterbox te bestellen rendabel maakt nemen wij contact met je op.

 

 

 

 

 

pre order Core 2019

Release: 13 juli 2018. Ze zijn terug, de Magic Coresets. Zowel geschikt voor nieuwe spelers als ervaren spelers door de toevoeging van vele nieuwe kaarten.  Een boosterbox Dominaria bevat 36 boosters, Een Bundle Dominaria bevat 10 boosters, land, 1 life counter, een opbergbox en bijbehorend boekje. Maak aub een keuze uit het menu.

€ 121,00

€ 79,95

  • Uitverkocht(mogelijk op bestelling beschikbaar)