Leveringsinformatie

 

 

Levering

Voor levering bieden wij de volgende mogelijkheden:

- Afhalen bij onze store in store Kleur in Apeldoorn(hier kunt u ook een selectie van onze producten vinden)

 

- afhalen bij een activiteit. Indien u deelnemer bent aan een van onze activiteiten nemen wij uw bestelling mee naar de volgende activiteit waar u aan deelneemt.

 

- afhalen voor of na een activiteit. Enkel op afspraak, op dit moment mogelijk in Apeldoorn, Twello (Wilp) en Deventer. 

 

- afhalen op locatie. U kunt de producten altijd gratis ophalen op onze locatie in Apeldoorn. Dit is enkel op afspraak 

 

- bezorging in Apeldoorn: Bezorging in Apeldoorn is altijd gratis. Bij voorkeur in persoon en op afspraak in verband met de waarde van de producten en de afmetingen van vele producten.

 

- bezorging in Twello, Deventer e.o. In overleg mogelijk. Bij voorkeur in persoon en op afspraak in verband met de waarde van de producten en de afmetingen van vele producten.

 

- per post. Wij verzenden drie keer per week post via Postnl tegen de reguliere verzendkosten. Indien u speciale verpakkingen of verzekerd verstuurd wilt hebben verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen. 

 

Leveringstijden: Omdat wij in eerste instantie een activiteiten bedrijf zijn en parttime werken varieert de exacte levertijd. Wij streven er naar alles te hebben bezorgd binnen een week na de binnenkomst van de groepsbestellingen. OPMERKING: pre orders van Magic  kunnen altijd worden afgehaald op de releasedatum tijdens de activiteit of worden binnen 1 dag bezorgd binnen Apeldoorn.  

 

Retourbeleid

 

Aangezien wij gespecialiseerde producten verkopen is het retourneren vaak een lastig proces. In principe nemen wij geen producten terug tenzij het product beschadigd wordt geleverd of onder de garantieperiode van het product valt. Bent u toch niet tevreden over uw product neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden, in gezamelijk overleg komen we een heel eind.