Leveringsinformatie

 

Levering

Voor de levering van onze producten bieden wij de volgende mogelijkheden:

- Afhalen bij onze activiteitenruimte (hier kunt u ook een selectie van onze producten vinden)

 

- afhalen bij een externe activiteit. Indien u deelnemer bent aan een van onze activiteiten nemen wij uw bestelling mee naar de volgende activiteit waar u aan deelneemt.

 

- bezorging in Apeldoorn: Bezorging in Apeldoorn is altijd gratis. Bij voorkeur in persoon en op afspraak in verband met de waarde van de producten en de afmetingen van vele producten.

 

- bezorging in Twello, Deventer e.o. In overleg mogelijk. Bij voorkeur in persoon en op afspraak in verband met de waarde van de producten en de afmetingen van vele producten.

 

- per post. Wij verzenden twee keer per week post via Postnl tegen de reguliere verzendkosten. Indien u speciale verpakkingen of verzekerd verstuurd wilt hebben verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen. 

 

Leveringstijden:

Omdat wij in eerste instantie een activiteiten bedrijf zijn en parttime werken varieert de exacte levertijd. Wij streven er naar alles te hebben bezorgd binnen een week na de binnenkomst van de groepsbestellingen. OPMERKING: pre orders van Magic  kunnen altijd worden afgehaald op de releasedatum tijdens de activiteit of worden binnen 1 dag bezorgd binnen Apeldoorn.  

 

Retourbeleid

 Ongeopende producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd bij onze winkellocatie. Indien u niet over een bon of ander betaalbewijs beschikt houden wij ons het recht voor het product te weigeren. Beschadigde producten kunnen worden geretourneerd binnen de garantieperiode, anders kijken we wat er in overleg mogelijk is.