Live Action Roleplaying

Bij Larp wordt gebruik gemaakt van speciale toneelwapens. Deze wapens bestaan uit een solide kern (maar niet te solide), met daaromheen een laag scherm en op kleur gebracht met speciale rubberlatex. Hierdoor komen de klappen van de larpwapens minder hard aan en is het ook allemaal wat veiliger.

 

Ready For Battle

Op dit moment verkopen wij producten van Ready for Battle. Ready for Battle is een productlijn speciaal ontworpen voor de beginnende larper en kinderen. Wij verkopen van Ready For Battle wapens, schilden en harnassen.

 

Epic Effect Schmink

Bij het verkleden als een Fantasiefiguur hoort vaak ook schminken. Epic effect maakt behalve schmink ook speciale attributen, genaamd protheses, van rubberlatex zoals Elvenoren, Goblin neuzen en hoorntjes. Deze producten worden op de huid aangebracht met speciale huidlijm zoals Mastix en Prostetic Glue.

  

Onderhoud

Ook larp wapens slijten. Op de wapens zelf zit een beschermend laagje, want onbeperkte rubberlatex heeft de nare gewoonte om permanent aan andere rubberlatex vast te plakken. Om deze reden is het aan te raden om voor een evement, en het liefst wekelijks tussendoor, je larpwapens in te sprayen met een speciale spray. Gaat je wapen toch kapot? dan kan je dit repareren met speciale lijm of rubberlatex.

 

Vanwege de grote hoeveelheid ruimte die Larp Wapens innnemen hebben wij hier slechts een beperkte hoeveelheid van op voorraad. Voor ieder evenement doen wij in ieder geval een bestelling bij onze leverancier.

 

Voor het larp evenement De Wildernis 2 dienen de bestellingen binnen te zijn voor maandag 4 Juni 23.00 om opgehaald/gebruikt te kunnen worden tijdens de Wildernis 2 larp

 

 

BELANGRIJK: VANWEGE DE FRAGIELE AARD VAN LARPWAPENS EN DE WIJZE WAAROP POST WORDT GESORTEERD IN NEDERLAND KIEZEN WIJ ER VOOR OM GEEN LARPWAPENS OF SCHILDEN TE VERSTUREN VIA DE POST. U KUNT DEZE ENKEL OPHALEN BIJ ONZE EVENEMENTEN, OF OP EEN VAN ONZE LOCATIES. 

Voor beginnende spelers:  Om beginnende spelers op weg te helpen krijg je bij aanschaf van je eerste Larp Wapen 8 procent korting.  Neem contact met ons op voor je unieke kortingscode

 

Iedereen doet mee: Indien u in aanmerking komt voor een deelnamesubsidie kunt u contact opnemen voor een (extra) kortingscode. Wij bieden dit aan omdat wij van mening zijn dat iedereen, en zeker ieder kind, toegang moet kunnen hebben tot betaalbare leuke en educatieve activiteiten.