KIll TEAM LEAGUE

Met Kill Team ben jij de bevelhebber van een expert commando team bestaande uit specialisten van het Warhammer 40.000 universum. Kill Team wordt gespeeld in de vorm van een driemaandelijkse campagne waarbij jij met de je medespelers strijdt om grondstoffen, gebied en kennis om jouw kill team te versterken met nog betere wapens of specialisten.

 

Vanwege de kleinschaligheid van het spel is Kill Team ideaal voor nieuwe spelers. Je begint met een klein team, wat je langzaamaan uit kan breiden. Ook voor ervaren spelers biedt Kill Team voldoende uitdagingen, bijvoorbeeld om eens met een ander leger of manschappen te spelen dan je gewoonlijk zou doen.

Kill Team wordt gespeeld met twee tot vier spelers tegelijk en heeft grotendeels dezelfde basisregels als Warhammer 40.000. Wij spelen een campagne die 3 maanden duurt, met mooie prijzen zoals medailles voor de winnaar.

 

Als je mee wilt doen vragen wij of je minstens 1 keer week een potje wilt spelen, bij voorkeur niet iedere keer tegen dezelfde speler, anders verlies je campaignpunten. Vaker spelen mag altijd natuurlijk en vergroot de kansen op winnen. Om mee te tellen moeten de potjes wel in de winkel worden gespeeld. Op de vrijdagavond is er extra tijd en ruimte voor  Kill Team bij Ocalis.

 

Voor Kill team heb je nodig:

- 1 Kill team van 150 punten of minder(actueel vanaf maand 2). Wat je in mag zetten staat in het regelboek(een exemplaar ligt ter inzage bij Ocalis).

- 1 ingevuld command roster met je kill team. Je kan het roster downloaden via  https://warhammer40000.com/kill-team/ (onder aan de pagina)

1 set dobbelstenen (d6)

- Extra: als je het spel extra goed en snel wilt leren raden we aan het regelboek aan te schaffen. Dit is te bestellen via Ocalis

- Extra: ieder kill team leger heeft eigen factiekaarten met extra strategieën, ook deze zijn te bestellen via Ocalis

 

Kill Team maand 2: reinforcements

De strijd gaat verder, nieuwe recruten zijn gearriveerd en de reeds aanwezige soldaten zijn inmiddels veteranen. Vanaf nu mag ieder kill team 150 punten aan modellen inzetten. 

 

Het verhaal

De Hive World Armageddon is een van de grootste industriele centra in het universum. Om deze reden heeft het de pech om de aandacht te trekken van vele partijen. Al drie keer is Armageddon ingevallen, de laatste keer onder leiding van de legendarische Grand Warlord Ghazzkull Mag Uruk Thrakka. Hoewel het Imperium de volledige invasie wist te voorkomen is de strijd nog verre van over. Alle betrokken partijen zijn er achter gekomen dat ze de strijd niet gaan winnen met grote veldslagen en zijn daarom over gegaan op guerilla tactieken. Jullie kill teams zijn de Hive Cities van Armageddon ingestuurd om belangrijke voorraden te bemachtigen. Hier Begint de Strijd…

 

Wat: Warhammer 40.000 Kill Team Campaign

Wanneer: iedere dag dat we open zijn, einddatum zondag 23 December

Kosten: Geen

Voorwaarden: 1 potje spelen per week(minimum)

Meedoen: stuur een berichtje of kom langs

 

 

Armageddon Hive World

Orbital Radius

Unknown

Gravity

Approximately 1G

Temperature / Climate

Arctic to Tropical (Polluted Ozone, Oceans and Ash Wastes)

Population

Unknown; in the billions

Planetary Governor

Unknown

Segmentum

Tithe Grade

Exactis Extremis reduced to Solutio Tertius