Toernooien en winkel activiteiten

Naast onze wekelijkse roleplay sessies en Larp weekenden organiseren wij ook andere evenementen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan toernooien voor diverse spelsystemen, spellenmiddagen, thema dagen en avonden en spellencafe's.

 

Enkele van de activiteiten die wij (gaan) organiseren vindt u hieronder. Behalve de georganiseerde activiteiten is het ook mogelijk om tegelijkertijd gebruik te maken van de spellenruimte, mits er voldoende plek is uiteraard

Magic: the gathering

Magic: the gathering is het eerste en nog steeds de populairste trading card game ter wereld.

 

Wij organiseren met enige regelmaat toernooien en activiteiten voor Magic. 

 

Nieuwe spelers zijn altijd welkom, vooral tijdens de Learn to play middagen.

 

Met de release van iedere nieuwe Magic set organiseren wij een releasedraft op de releasedag zelf.

Warhammer

Warhammer is het meest succesvolle miniatuurstrategiespel ter wereld. Bij Warhammer bouw en schilder je zelf de miniaturen waar je epische veldslagen mee speelt.

 

Warhammer Age of Sigmar speelt zich af in de middeleeuwse fantasy wereld gevuld met draken en helden.

 

Warhammer 40.000 speelt zich af in de verre toekomst. De mensheid heeft een groots imperium in het universum maar er zijn vele gevaren te vinden tussen de sterren. 

 

Wij organiseren regelmatig toernooien voor warhammer en er is altijd gelegenheid om te komen schilderen. 

Nieuwe spelers zijn altijd welkom, vooral tijdens de Learn to play middagen.

Extra activiteiten

Behalve onze vaste activiteiten organiseren wij ook regelmatig extra activiteiten. Voor kinderen raden wij aan te kijken bij Activiteiten voor kids. Voor de andere activiteiten kunt u in onze agenda kijken of u inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Bij extra activiteiten kunt u denken aan bijvoorbeeld een Halloween thema avond, serie thema avond of andere speciale activiteiten. Heeft u zelf een gaaf idee? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken