___________Magische vaardigheden____________________

Magie niveau 1:

 Je krijgt iedere dag een hoeveelheid magiepunten die je kan besteden aan spreuken. Om een spreuk te activeren moet je de naam van de spreuk hardop zeggen en er een mooi gebaar bij maken(mag je zelf weten maar het moet wel zichtbaar zijn voor anderen)De hoeveelheid magiepunten op dit niveau is 10, je krijgt van de organisatie de spullen om dit bij te houden. Je kent twee spreuken en iedere spreuk kost 1 magiepunt om te gebruiken. het is mogelijk om meer spreuken te leren tijdens de Larp zelf.

 

·         vuurhanden 1: wanneer je deze spreuk gebruikt doe je 10 minuten lang 1 vuurschade wanneer je iemand aanraakt met je hand. Zeg hierbij " 1 vuurschade" op het moment dat je iemand aanraakt.

 

·         talenkennis: je kan 1 minuut lang alle talen lezen, schrijven, verstaan en spreken, zelfs geheime talen.

 

Magie niveau 2:

Je krijgt iedere dag een hoeveelheid magiepunten die je kan besteden aan spreuken. Om een spreuk te activeren moet je de naam van de spreuk hardop zeggen en er een mooi gebaar bij maken(mag je zelf weten maar het moet wel zichtbaar zijn voor anderen)De hoeveelheid magiepunten op dit niveau is 20, je krijgt van de organisatie de spullen om dit bij te houden. Je kent  de twee spreuken  van magie niveau 1 en 1 extra spreuk. Op dit niveau kan je ook magische rituelen(1) proberen uit te voeren die je in het spel vindt(wel de spelleiding laten weten anders gebeurt er niks).  Het is mogelijk om meer spreuken te leren tijdens de Larp zelf.

 

·         vuurhanden 2(1 magiepunt): wanneer je deze spreuk gebruikt doe je 10 minuten lang 2 vuurschade wanneer je iemand aanraakt met je hand. Zeg hierbij " 2 vuurschade" op het moment dat je iemand aanraakt.

 

·         levensjatter 1(5 magiepunten): Deze spreuk kost 5 magiepunten. je kan door iemand aan te raken levenspunten stelen van diegene. Op het moment dat je iemand aanraakt zeg je hardop "levensjatter", daarna begin je hardop te tellen op een normaal tempo. Per seconde jat je 1 levenspunt van de ander, eerst op de locatie die je aanraakt, daarna van de rest van zijn levenspunten. Ieder gejat levenspunt krijg jij erbij gedurende 1 uur. Dit is kwaadaardige magie en strafbaar binnen de Wildernis.