Wees Je Eigen Monster

Ben je het zat te worden onderdrukt vanwege je ras? Wil je iets doen aan de oneerlijke behandeling van de monsterrassen? Wil je de Wachters er van overtuigen dat niet alle monster slecht zijn? Heb je een hekel aan Palacin? Ben je meer dan alleen een monster en wil je dit bewijzen samen met je monster broeders en zusters? Sluit je dan nu aan bij de MONSTER REVOLUTIE!!!!

 

Wees Je Eigen Monster, of WJEM, is een groep opgericht door leden van rassen die in alle verhalen worden neergezet als Monsters. Trollen, maan elven, half orks, kobolds, skaven(rat mensen), allemaal zijn ze het zat dat ze worden behandeld als kwaadaardige bullebakken door de andere rassen. WJEM leden zijn er trots op zich een Monster te noemen en zetten zich in voor meer rechten voor alle Monsters.  De WJEM leert monsters om te gaan met hun unieke vaardigheden, leert die vaardigheden aan elkaar en probeert de andere inwoners er van te overtuigen dat niet alle monsters slecht zijn. En als die andere inwoners niet willen luisteren dan zorgt de Revolutie er wel voor dat dit gaat gebeuren.

 

WJEM is een wereldwijde organisatie geleid door de Raad van de Rode Goblins. Iedere lokale groep wordt geleid door een Rode Goblin, hoewel de goblin in kwestie de de Rode Mantel draagt nog wel eens wil veranderen door      " ongelukjes". 

 

Deelnemers van alles "monsterrassen" zoals de WJEM ze ziet zijn welkom als leden, in het spel komt dit neer op Maan elven, Maan Feeën(Puka), Half Orks en Goblins. Andere rassen zijn ook welkom als Gastleden wanneer ze de standpunten van de Rode Goblin maar volgen. Zonne Elfen en Steendwergen worden niet vertrouwd door de leden van WJEM.

 

Deelnemers die zich aan willen sluiten bij de WJEM revolutie kunnen dit aangeven bij hun aanmelding of de groep opzoeken tijdens het verhaal. Meestal kan je gewoon op het geluid afgaan.