Magiers en Kennisgilde Hokus Spookus

Wil jij je kennis en Magische vaardigheden vergroten? Droom jij ervan je vijanden met een knip van je vingers te laten verdwijnen? Durf jij af te dalen in duistere ruimtes op zoek naar lang verloren kennis? Heb je er geen problemen mee te onderhandelen met geesten en ander gespuis voor verboden kennis? Is jouw ideale vakantieplek de bibliotheek? Dan is Hokus Spookus de plek voor jou. 

 

Hokus Spookus is het gilde voor iedereen die zich bezig wil houden met kennis en magie. Het is hun missie om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de Wildernis en deze kennis te gebruiken in hun eigen voordeel. Hokus Spookus is van mening dat alleen zij over voldoende kennis en intelligentie beschikken om te heersen over de Wildernis en doet haar uiterste best om de andere groepen en rassen van hun gelijk te overtuigen. Om dit te doen verzamelen zij zoveel mogelijk de verhalen, sprookjes, mythen en sagen over de wezens van de Wildernis, op zoek naar aanwijzingen om hun kennis en magie te vergroten.

 

Sinds hun oprichting ten tijde van het oude Babylon een paar duizend jaar geleden wordt Hokus Spookus geleid door voormalig koningin Semiramis van Assyria. Dat zij al een paar duizend jaar een geest is lijkt haar niet tegen te houden in haar missie de Wildernis te veranderen in de Nieuwe Tuinen van Babylon (een van de oorspronkelijke Wereldwonderen)

 

Deelnemers met personages die het verkrijgen van meer kennis en magie belangrijk vinden zijn goed op hun plek bij Hokus Spookus. Deelnemers die lid willen worden van Hokus Spookus kunnen dit aangeven bij hun aanmelding of de groep tijdens het verhaal benaderen. Wees wel voorzichtig want er gaan geruchten dat sommige van hun leden Vampiers zijn...