Meedoen en Praktische informatie

Meedoen met kidslarp De Wildernis 3: Licht en Schaduw

Leuk dat je mee wilt doen met de kidslarp. Je kan je opgeven door onderstaand formulier in te vullen, wij nemen dan via de mail contact met je op om alles verder uit te leggen. Alle benodigde informatie om mee te doen staat op deze website, maar zeker voor een nieuwe deelnemer kan het allemaal wat veel zijn in 1 keer, daarom helpen wij je graag.

 

Voor kids die eerder mee hebben gedaan

Bestaande spelers kunnen weer meedoen met hun personage van de eerdere larp evenementen. Per keer dat je meedoet verdient je personage namelijk ervaringspunten waarmee je nieuwe vaardigheden kan leren. De meeste regels zijn nog hetzelfde als de vorige keer, sommigen zijn alleen aangepast om nog wat duidelijker te zijn voor iedereen.

 

Praktische Informatie

Wat: Kidslarp de Wildernis 3

 

Waar: Ecostay de Wildernis, Buddezand 6, 7384 CA Wilp

Ecostay de Wildernis is eenvoudig te bereiken vanuit Deventer of vanaf de A1. Volg de Wilpsedijk en ga vanaf daar de Voordersteeg op. Het Buddezand is de eerste straat rechts.

 

Wanneer: Zondag 21 Oktober 2018

 

Aantal deelnemers: Maximaal 40 kinderen. Let op: dit evenement is iets minder geschikt voor de allerjongsten, bij twijfel raden wij aan eerst even contact op te nemen.

 

Tijden: exacte informatie volgt nog

 

Kosten: Deelname kost 15 euro per deelnemer, hiervoor krijgen de deelnemers 2 keer wat te drinken en 1x een versnapering in de middag.

 

Attributen en dergelijke: verkrijgbaar via de webstore, wordt in principe tijdens het evenement zelf geleverd tenzij anders overeengekomen. Bij dit evenement willen we deelnemers vragen zoveel mogelijk ook te schminken/latexoren(en neuzen) te gebruiken indien dit bij hun personage past. Er is een speciale actie voor deelnemers. 

 

Nieuwe deelnemers: Nieuwe deelnemers krijgen extra informatie bij het aanmelden om ze te helpen bij het inschrijven. We hebben beperkt larpkleding en wapens te leen (met borg). 

Kleiner budget: Deelnemers met een kleiner budget kunnen contact opnemen voor de mogelijkheden.

 

LET OP: EEN INSCHRIJVING IS PAS VERWERKT INDIEN HET CONTACTFORMULIER IS INGEVULD EN DE BETALING SUCCESVOL IS VERWERKT

Inschrijfformulier

Geef hiernaast je contactgegevens door. Vermeld in het onderdeel bericht de volgende informatie per deelnemer

-naam deelnemer

- leeftijd deelnemer

- eerder gelarpt ja/nee

-(naam eerder personage)

-betaalwijze(ideal of overschrijving)

Wij nemen contact op om de inschrijving verder te verwerken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Betalingsmogelijkheden

Via het winkelwagentje hiernaast kan je betalen voor deelname. Betalingsmogelijkheden zijn Ideal, Paypal, vooruitbetaling en creditcard. Geef bij betaling voor meerdere deelnemers aub de namen van alle deelnemers door.

Deelname kidslarp De wildernis 3

Deelname is voor 1 deelnemer aan kidslarp de Wildernis 3 op zondag 21 Oktober 2018. Maak aub een keuze uit schminken of niet schminken.

€ 15,00Adres Ecostay de Wildernis