Zonne Elven

De elfen zijn een van de oudste rassen in de wereld. Oorspronkelijk waren zij de geesten van de natuur en bestonden ze uit pure energie, maar toen zij de eerste andere rassen ontdekten  gaven ze zichzelf een lichaam. Diegenen die ervoor kozen overdag te leven in het licht werden de Zonne elfen en zijn meestal goedaardig en vriendelijk(er) naar anderen. Vaak kunnen zij zich jarenlang verbergen in de mensenwereld, maar zodra ze in de Wildernis terecht komen komt hun elfenverschijning weer tevoorschijn. Elfen worden vier keer zo langzaam oud als mensen.

 

Voordelen

-          ervaring: je mag 2 extra vaardigheden kiezen wanneer je een personage maakt

-          extra taal: elfen:  je kan de elfen taal lezen en spreken. Iemand die deze taal niet kan, kan je dan niet verstaan. je doet dit door te zeggen" Elfentaal" voordat je wat zegt.

De geschiedenis van de Zonne elven

De Zonne elven zijn al zo oud als de wereld zelf. Veel van hun geschiedenis is verloren gegaan met de tijd maar een gedeelte ervan kan je hier vinden

kledingtips

er zijn speciale rubberlatex elfen oren te koop via onze webstore, dit hoeft nog niet perse voor dit evenement,  maar wel per het volgende evenement. Zonne elfen hebben vaak  lichte kleding aan en mooie versieringen of patronen op hun gezichten.