Maan Elfen

Maanelf Ridder door Ties Molkenboer
Maanelf Ridder door Ties Molkenboer

De Maan elfen zijn de afstammelingen van de natuurgeesten die ervoor kozen om te leven in de nacht onder de sterren en de maan. Hun huid is vaak donker als de nacht, terwijl hun haar zo licht is als het licht van de maan zelf.

 

Veel andere rassen denken vaak dat de Maan elfen kwaadaardig zijn omdat er weinig overze bekend is en ze erg geheimzinnig zijn over hun afkomst. Het is ook zo dat veel roofdieren 's nachts jagen en veel Maan elfen gedragen zich een beetje als roofdieren. De Maan elfen hebben grote koninkrijken onder de grond, waar ze nogal eens vechten met de Steendwergen om grondgebied. De Maan elfen noemen zichzelf vaak de Drow, wat maankind betekent in hun eigen, geheime taal. Helaas zijn er maar weinig Drow die  hun eigen geheime taal tegenwoordig nog kunnen spreken. Elfen worden vier keer zo langzaam oud als mensen

 

Voordelen

-          ervaring: je mag 2 extra vaardigheden kiezen

-          extra taal: ondergronds:  je kan de ondergrondse taal lezen en spreken. Iemand die deze taal niet kan, kan je

            dan niet verstaan. je doet dit door te zeggen" grondtaal" voordat je wat zegt.

-          berucht: sommige monsters denken dat jij ook een monster bent en zullen aardiger tegen je zijn. 

Geschiedenis van de duistere elfen

De geschiedenis van de Duistere elven begint met die van de Zonne elven. Na de oorlog van de Elven zijn de Duistere elven eeuwenlang ondergronds opgesloten waar ze een nieuw thuis hebben gebouwd. Nu zijn ze terug om hun deel van de wereld op te eisen.

kledingtips

duistere elven hebben een donkere huid en vaak licht haar. Er zijn speciale latex elfen oren te koop in onze webstore, dit hoeft nog niet perse voor dit evenement maar zal in de toekomst wel verplicht worden, wel zal je donker(grijs of zwart) geschminkt moeten worden. Duistere elfen hebben bij geboorte wit haar, maar verven dit vaak in allerlei felle kleuren.  duistere elfen dragen vaak capes of hoeden omdat ze niet zo van de zon houden.