Feeën

Een fee lijkt op een mens, maar heeft vleugels en zit vol met magie.

 

De Feeën zijn ontstaan als bijeffect van de oorlog tussen de Zonne Elven en Maanelven lang geleden. Er was toen zoveel chaotische magische energie over dat een nieuw ras ontstond, een mix tussen magie en de natuur zelf. Feeën hebben daarom vaak ook dierlijke kenmerken.

 

De meeste feeën hebben vleugels, maar sommige feeën zien er uit als een mix tussen een mens en een dier. Omdat er twee soorten elfen zijn, zijn er ook twee soorten Feeën.

 

Zonne feeën, ook wel bekend als Sidhe( spreek uit ssid-hee),  houden van lichte kleuren en zijn vaak erg nieuwsgierig.

 

Maan feeën, ook wel bekend als Puca's (spreek uit Pookaa's) houden meer van donkere kleuren en houden er van om geintjes uit te halen met anderen.

 

 Feeën zijn een bepaalde leeftijd als ze worden gemaakt en lijken nooit echt  ouder te worden. In werkelijkheid zijn feeën zo oud als ze er zelf uit willen zien. 

 

Voordelen

-          de magie is zo sterk in je dat je nieuwe spreuken in de helft van de tijd leert

-          genezingsdrankjes en magie genezen de dubbele levenspunten bij jou

-          je hebt 2 onzichtbaarheids drankjes per dag die allebei 1 minuut werken.

 

Nadeel:

Je vindt glimmende dingen heel mooi en wilt er het liefst zoveel mogelijk verzamelen. Soms zelfs door de dingen te stelen, des te mooier en groter het glimmende voorwerp des te grager wil je het hebben. Helaas heb je nog niet echt leren vliegen dus je vleugels zijn vooral mooi, maar doen het nog niet. Sommige monsters vinden Feeënvleugels erg lekker om op te eten.

Geschiedenis van de Feeën

De zijn ontstaan uit de energie die vrijkwam tijdens de oorlog van de Elven. De meeste  leven in het hier en nu en houden zich niet zo bezig met hun Geschiedenis. Wel houden ze er van om te vertellen over hun avonturen.

Kostuumtips

Veel feeën  houden van mooie kleding, het liefst zo opvallend en glimmend als mogelijk.

 

Feeën kunnen vele verschillende soorten vleugels hebben, het soort vleugels laat meestal zien wat voor soort fee ze zijn. Vlindervleugels zijn vaak vrolijke feeën, donkere (vogel)vleugels zijn vaak stoerdere feeën.  

 

Feeën die gedeeltelijk dier zijn hebben bijvoorbeeld een vacht, schubben of katten oren, afhankelijk van welk dier ze op lijken.  

 

Je kan je fantasie dus de vrije loop geven met hoe je er uit wil zien, zolang het maar opvallend is