Bewoners en Rassen van de Wildernis

Tekening van de deelnemers door Jahmel Carlier
Tekening van de deelnemers door Jahmel Carlier

Vele soorten wezens hebben van de Wildernis hun thuis gemaakt. Avonturiers uit alle tijdperken en van alle rassen lopen kriskras door elkaar heen. Figuren uit halfvergeten sprookjes delen hun bestaan met de kinderen die zijn opgegroeid met de verhalen. De een heeft zijn plekje gevonden in deze wereld, de ander is nog zoekende. Sommige wezens zijn aardig, sommige gemeen, sommige knap, sommige eng en weer anderen blijken heel anders te zijn dan ze er uit zien. Allemaal delen ze de wereld en geschiedenis van de Wildernis. De Geschiedenis van de Wildernis en haar inwoners wordt continu nog (her)ontdekt en gemaakt door de spelers zelf, vandaar dat de informatie op deze website ook verre van compleet is. 

 

Spelersrassen

Van een aantal wezens en rassen zijn er meer dan de anderen. In de Wildernis zijn dit de spelersrassen; Uit deze rassen kunnen de deelnemers kiezen wanneer zij hun personage maken. Ieder ras heeft zijn eigen voor en nadelen en eigen (geheime) geschiedenis.  Hieronder kan je de informatie en geschiedenis per ras vinden. 

 

Andere rassen

Behalve de spelersrassen zijn er ook vele andere rassen en wezens in de Wildernis. Meer informatie hierover is te vinden onder hun knop.