stap 3 beroepen

Stap 3:  Beroepen.

Nadat je een ras hebt gekozen kan je nu een beroep kiezen. Ieder beroep is extra goed in bepaalde dingen, wat we vaardigheden noemen. Je kan een uitleg van iedere vaardigheid vinden verder op de website 

 

Je beroep bepaalt ook welke spullen je mee begint en hoeveel goud je hebt aan het begin van het avontuur. 

 

Kleding en attributen

Nadat je hebt bepaald hoe je personage er uit ziet is het tijd om te gaan bedenken hoe jij je gaat verkleden om er zo uit te zien.  Feestwinkels en kringloopwinkels zijn goede plekken om op zoek te gaan naar de onderdelen van je kostuum. Vraag je ouders om hulp bij het maken van je kostuum. Voor sommige rassen is het extra mooi als je geschminkt bent, je kan je ouders hierbij om hulp vragen, maar wij kunnen je ook schminken op de dag zelf.  Voor sommige beroepen heb je extra spullen nodig.

 

 We raden iedereen aan in ieder geval iets van een tasje of buiktasje mee te nemen, vaak kan je die heel makkelijk versieren om bij je personage te passen.  Het hoeft niet heel mooi te zijn, maar een plastic boodschappentas is niet de bedoeling.  Je kan ook kleding bij ons huren als je dat makkelijker vindt, wel graag op tijd laten weten.  Sommige dingen verkopen we ook in onze webstore zoals elfenoren en goblinneuzen en natuurlijk Larp Wapens. 

 

Voor de kidstaveernelarp Chroma van 4 februari moeten bestellingen voor 15 Januari binnen zijn