Grand Opening

Op Woensdag 18 Juli zal de Grand Opening van de winkel en activiteitenruimte van Ocalis Plaatsvinden.

Om dit te vieren organiseren wij een Grand opening. Tijdens deze opening zullen korte workshops van diverse spellen worden aangeboden en zullen er speciale kortingen gelden. 

 

Wat: Grand opening activiteitenruimte Ocalis

Wanneer: Woensdag 18 Juli

Waar: Kleur in Apeldoorn, Johannes Bosboomstraat 25c, Apeldoorn

Tijden: van 12.00 - 20.00

 

 

Workshops

Magic: the gathering

Magic is een ruilkaartspel. Iedere speler heeft een verzameling  van ongeveer 60 kaarten met een eigen strategie genaamd een deck waarmee je probeert je tegenstander probeert te verslaan. Dit spel kan met twee of meerdere spelers worden gespeeld. Ieder deck heeft een eigen strategie en de kaarten zien er vaak heel erg mooi uit.

 

Tijdens de Grand Opening zorgen wij voor speciale starterdeckjes en kan je hulp krijgen met het maken van je eigen deck. 

kortingsactie: 1 booster Unstable bij iedere Magic aankoop of korting op ondersteunende producten als deckboxen(1 per klant)

 

Warhammer

Warhammer is het meest succesvolle miniatuurstrategiespel ter wereld. Bij Warhammer bouw en schilder je zelf de miniaturen waar je epische veldslagen mee speelt.

 

Warhammer Age of Sigmar speelt zich af in de middeleeuwse fantasy wereld gevuld met draken en helden.

 

Warhammer 40.000 speelt zich af in de verre toekomst. De mensheid heeft een groots imperium in het universum maar er zijn vele gevaren te vinden tussen de sterren. 

 

Tijdens de Grand Opening kan je, tegen een kleine vergoeding, je eigen figuurtje bouwen en schilderen onder begeleiding van een ervaren speler. Je eerste startersfiguurtje krijg je trouwens gratis van ons.  Bovendien kan je, gratis, het spelletje leren spelen met onze startersets of advies krijgen over je eigen leger. 

kortingsactie: alleen vandaag 20 % korting op het gehele Warhammer assortiment inclusief bestellingen

 

Herokids en Kids d&d

Hou jij van verhalen en spannende avonturen beleven? Doe dan eens mee met een van onze Herokids of Kids d&d groepen. Hierbij vertelt de verhalenverteller of Dungeon Master een spannend verhaal waar jij met een eigen held op kan reageren zodat je als groep samen het verhaal maakt en beleefd. 

 

Herokids is bedoeld voor de jongste avonturiers met een makkelijk te begrijpen spelsysteem en bijzondere avonturen

Kids d&d, oftewel Dungeons and Dragons for Kids is voor de iets oudere kinderen die graag avonturen willen beleven in Fantasy werelden.

 

Overige bordspellen

Er zal ook een aantal andere spellen aanwezig zijn voor de liefhebber om uit te proberen, denk hierbij aan Roborally, Cards against Humanity en dergelijke spellen. 

 

Tijdens de Grand Opening middag spelen we een kort avontuur waarbij je een avonturiersvel van ons krijgt om het spelletje uit te proberen. Vind je het spel leuk dan nodigen we je uit om eens mee te doen met een van onze vaste wekelijkse  groepen.  Voor deze activiteit geldt vol=vol dus wees er op tijd bij als je mee wilt doen

kortingsactie: 10% korting op dungeons and dragons producten inclusief dobbelsteensetjes.

 

Avondactiviteiten

Hoewel de activiteiten hierboven de gehele dag door kunnen gaan, zullen er na 18.00 extra activiteiten plaatsvinden afhankelijk van wat de vraag is op dat moment. Enkele mogelijkheden zijn

- Magic mini toernooi of boosterdraft. Neem je deck dus vooral mee

- Mini Warhammer battles

- Dungeons and Dragons short adventure

- Call of Chtulhu short horror adventure

- Card against Humanity

- Vampire 5th edition introduction adventure