Hallo iedereen,

 

het afgelopen jaar is een dynamische geweest voor ocalis. Helaas moet ik het nieuwe jaar beginnen met minder goed nieuws. Het is namelijk zo dat wij onze activiteitenruimten per 1 februari 2019 moeten verlaten. Op dit moment hebben wij nog geen alternatieve ruimte en het is nog maar de vraag of die er gaat komen. Buiten dit nieuws om ga ik namelijk zelf ook per januari 40 uur per week werken wat mij niet bepaald de tijd geeft om een activiteitenruimte open te houden.

 

Hoewel de webstore zal blijven bestaan gaan de meeste producten die zich op dit moment in de winkel bevinden in de uitverkoop. Dit is echter uitverkoop in de fysieke winkel en daarom niet online. Als je wilt weten hoe of wat stuur een berichtje of kom even langs. Vragen kan ns je kan natuurlijk altijd contact opnemen. Via de diverse whatsappgroepen zal ik zeker activiteiten blijven organiseren samen met anderen voor de diverse games zoals warhammer en magic. Wil je in een van deze groepenofop de hoogte blijven doe mij dan even een berichtje.

Over de precieze toekomst van de kidslarps durf ik op dit moment nog niet veel te zeggen. Het is zeker mijn intentie om hiermee door te gaan, alleen wanneer dit precies zal worden weet ik nog niet. Meer informatie hierover volgt zodra ik het zelf ook heb.

 

Iedereen die mij heeft meegeholpen over de afgelopen periode met ocalis in ieder geval hartelijk bedankt en het tot binnenkort aan de gametafel.

 

Game On

 

 

Harm Jan