Learn to Play spellenmiddagen

Op de learn to Play middagen leer jij nieuwe spellen kennen. Hoewel iedereen natuurlijk welkom is zijn deze middagen vooral bedoeld voor nieuwe en jongere spelers om in een veilige omgeving kennis te maken met nieuwe spellen en avonturen te beleven. We noemen hieronder enkele voorbeelden van spellen die je uit kan proberen tijdens een Learn to Play middag. De learn to play middagen zijn in de eerste instantie bedoeld voor onze jongere spelers, maar oudere spelers zijn zeker ook welkom om een spel te komen leren, kijk vooral onder aan deze pagina voor de mogelijkheden. 

 

Magic: the gathering

Magic is een ruilkaartspel. Iedere speler heeft een verzameling  van ongeveer 60 kaarten met een eigen strategie genaamd een deck waarmee je probeert je tegenstander probeert te verslaan. Dit spel kan met twee of meerdere spelers worden gespeeld. Ieder deck heeft een eigen strategie en de kaarten zien er vaak heel erg mooi uit.

 

Tijdens een Learn to Play middag zorgen wij voor speciale starterdeckjes en kan je hulp krijgen met het maken van je eigen deck. 

 

Warhammer

Warhammer is het meest succesvolle miniatuurstrategiespel ter wereld. Bij Warhammer bouw en schilder je zelf de miniaturen waar je epische veldslagen mee speelt.

 

Warhammer Age of Sigmar speelt zich af in de middeleeuwse fantasy wereld gevuld met draken en helden.

 

Warhammer 40.000 speelt zich af in de verre toekomst. De mensheid heeft een groots imperium in het universum maar er zijn vele gevaren te vinden tussen de sterren. 

 

Tijdens een learn to play middag kan je, tegen een kleine vergoeding, je eigen figuurtje bouwen en schilderen onder begeleiding van een ervaren speler. Je eerste startersfiguurtje krijg je trouwens gratis van ons.  Bovendien kan je, gratis, het spelletje leren spelen met onze startersets of advies krijgen over je eigen leger. 

 

Herokids en Kids d&d

Hou jij van verhalen en spannende avonturen beleven? Doe dan eens mee met een van onze Herokids of Kids d&d groepen. Hierbij vertelt de verhalenverteller of Dungeon Master een spannend verhaal waar jij met een eigen held op kan reageren zodat je als groep samen het verhaal maakt en beleefd. 

 

Herokids is bedoeld voor de jongste avonturiers met een makkelijk te begrijpen spelsysteem en bijzondere avonturen

Kids d&d, oftewel Dungeons and Dragons for Kids is voor de iets oudere kinderen die graag avonturen willen beleven in Fantasy werelden.

 

Tijdens een Learn to Play middag spelen we een kort avontuur waarbij je een avonturiersvel van ons krijgt om het spelletje uit te proberen. Vind je het spel leuk dan nodigen we je uit om eens mee te doen met een van onze vaste wekelijkse  groepen. 

 

Avonturen voor oudere spelers

Ook voor oudere spelers, zij het middelbare school of daarna is er ruimte om spellen uit te komen proberen. Dit kan tijdens een Learn to Play middag of in overleg op een ander moment wanneer we open zijn. Vraag onze medewerkers vooral naar de mogelijkheden of neem even contact op.