Activiteiten voor volwassenen

Wij hebben al vele jaren ervaring met het organiseren voor activiteiten voor volwassenen. Om het opstarten van Ocalis Entertainment behapbaar te maken voor ons kiezen wij er voor om dit gedeelte van de website over onze activiteiten op dit moment nog niet volledig uit te diepen.

 

heeft u toch interesse in een van onze activiteiten? Wij kunnen aan volwassen deelnemers dezelfde diensten leveren als aan onze jongere doelgroepen, u kunt bij deze activiteiten kijken voor meer informatie.

 

Een gedeelte van onze activiteiten is geschikt voor alle leeftijden, hier is uiteraard iedereen welkom. De producten die wij verkopen in onze webstore zijn in bijna alle gevallen ook geschikt voor volwassenen, soms zelfs meer geschikt. 

 

Voor meer informatie kunt u gebruik maken van de knoppen hieronder of contact met ons opnemen.

 

 

Andere activiteiten


Wij organiseren ook andere activiteiten zoals toernooien voor ruilkaartspel Magic: the gathering en zullen in de toekomst speciale spellendagen gaan organiseren. 

 

Bij deze activiteiten zijn deelnemers van alle leeftijden welkom, hiervoor hebben wij een aparte pagina gemaakt.

 

De Storytellers Academy is ontworpen voor iedereen die zich met verhalen vertellen bezig wil houden en zal in 2018 open gaan.